Laddar...

Om Surftown

Surftown startade sin verksamhet i Danmark 2003, men vänder sig också mot den svenska marknaden. I ett test av webbhotell för några år sedan utsåg Råd & Rön Surftown till Sveriges bästa webbhotell. En nackdel med Surfown är domänpriserna, flera domänändelser (såsom .com och .nu) kostar 229 kr, standardpriset brukar vara runt 120 kr.

Gå till Sidan
Paketnamn Plattform Trafik/mån Utrymme Pris/mån
Surftown Starter
30 GB
20 GB
49 kr/mån
29 kr/mån år 1
Allmänt Teknik
Ångerrätt 14 dagar Linux
Startavgift 149 kr .Net
Företagssäte DK Daglig backup
Telefon 08-551 10 761 FTP-konto
E-post MySql databaser obegränsat
Antal webbplatser 1 MSSql databaser 0
Suftown Advanced
50 GB
50 GB
89 kr/mån
Allmänt Teknik
Ångerrätt 14 dagar Linux
Startavgift 149 kr .Net
Företagssäte DK Daglig backup
Telefon 08-551 10 761 FTP-konto
E-post MySql databaser obegränsat
Antal webbplatser 20 MSSql databaser obegränsat
Visar 2 webbhotellpaket från Surftown (se samtliga paket på företagets webbsida)
*Webbhotellet kan ha gjort ändringar i sina webbhotellpaket sedan uppgifterna hämtades in, det är alltid uppgifterna på webbhotellföretagets webbsida som gäller.

Om Surftown

Surftown, med kontor i Köpenhamn, är ett av Skandinaviens snabbast växande webbhotell och vänder sig främst mot svenska och danska kunder. I nuläget har man över 100 000 kunder och administrerar 150 000 domäner.

Genom åren har Surftown varit med i flera webbhotelltester som, och även knipit bra placeringar i både Råd & Rön och InternetWorld.

Surftowns domänpriser

En nackdel med Surftown är priset på .SE domäner. På många webbhotell kostar ett .SE domännman runt 100 kr, medans Surftown tar 199 kr. Eftersom många webbhotellkunder även behöver ett domännamn, kan det innebära att potentiella kunder väljer ett annat webbhotell.

Surftown har bara telefonsupport för företagspaket

Surftown erbjuder support genom ett formulär på hemsidan och via telefon. Kunder som har något av de tre privatpaketen kan bara skapa supportärenden genom formuläret på hemsidan. Kunder som har något av företagspaketen har även har tillgång till telefonsupporten. Kundtjänsten bemannas av 20 personer som besvarar supportärenden både på helger och vardagar. Telefonsupporten är bara öppen på vardagar.

Surftowns olika webbhotellpaket

Surftown har sex olika webbhotellpaket som är uppdelade i kategorierna webbhotell privat och webbhotell företag.

Det billigaste paketet kostar 18 kr/månad, men detta paket kommer med två stora begränsningar. Det stödjer enbart PHP och det går bara att koppla ett domännamn.

Vill man ha möjlighet att använda ASP.NET och ha flera domännamn kopplade till ett webbhotellkonto är det deras Advanced-paket som kostar 61 kr/månad som gäller.

Surftown har 15 dagars ångerrätt

Surftown är inte sämre än andra webbhotell när det gäller att enbart vilja ha nöjda kunder. Därför erbjuder man 15 dagars ångerrätt på alla webbhotellpaket.

Bli först med att skriva ett omdöme om Surftown

Än så länge finns det inga omdömen om Surftown webbhotell. Om du använder eller har använt Surftown tidigare, berätta gärna om dina erfarenheter.

Skriv ett Surftown omdöme